Cégünk kiváló minőségű fehérneműt tervez, gyárt és értékesít az igényes anyagokat és formaterveket kedvelő hölgyek részére. Törekszünk arra, hogy felmérjük vevőink igényeit és ennek megfelelően a legigényesebb anyagokból készítjük termékeinket megfelelő árkategóriában. Erősségünk a széles spektrumú kosárméretekkel rendelkező igényes fehérnemű gyártása, különösen fókuszálva a nagy méretekre. Technikusaink ellenőrzik a formát, a minőséget és a viselési komfortérzetet.

Cégvezetőnk és tulajdonosunk Astrid Leyrer Asszony, több mint húsz éve tevékenykedik sikeresen a fehérnemű iparág területén. Hosszú évekig volt a beszerzés és marketing irányítója a Palmers és a Hanro/Huber konszernnél. Saját „d.vision bodywear”  márkanéven tervez és gyárt fehérneműt olyan ismert vállalatoknak, mint a Palmers, Mango, C&A, Otto. A tervezőink 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a fehérnemű gyártás területén.

Telephelyeink több mint 200 munkatárssal Ausztriában, Nyugat illetve Kelet Európában találhatók. A kollekciófejlesztés, a prototípusgyártás, logisztika, értékesítés és marketing központja Ausztriában, Fürstenfeldben található. Termékeink gyártása a legmodernebb technológiával ellátott európai gyárakban történik, ahol a követelmények betartását munkatársaink a helyszínen ellenőrzik.

A magas minőségi követelményeink biztosítását a kiváló minőségű alapanyagaink révén, illetve a gyártási folyamat során végzett állandó ellenőrzésekkel érjük el. Minden prototípus a szériagyártás előtt külön ellenőrzésen esik át, amelynek célja a tökéletes viselési komfortérzés és a forma biztosítása.

A My Choice fehérnemű márka a divatra fogékony nőt szólítja meg. Ő szereti a kényelem az elegancia és a stílus harmóniáját. Nagy kosárméretben a tökéletes illeszkedés és tartás mellett a szépségről és a csábító csipkékről sem kell lemondania. Az elmúlt évtizedekben a nők testalkat változásával összefüggésben végzet demográfiai kutatások adatai hűen tükrözik azt a fehérnemű szektorban is tapasztalható tendenciát, hogy nőtt a kebelméret.

A My Choice kreatív csapata Ausztriában, Steiermark szívében dolgozik. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalata ötvöződik a kreativitással, ezért tudunk megfelelni vevőink extra méret igényeinek. Termékeink döntő részét Európában gyártjuk, és megbízható munkatársaink garantálják a kiváló minőséget.

40 üzletkötőből álló hálózatunk révén 8 EU országban vagyunk aktívak. Legjelentősebb piacaink: Németország, Olaszország és Magyarország. A My Choice jelen van továbbá Franciaországban, Ausztriában, Luxemburgban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Oroszországban. A közeljövőben tervezzük a piaci belépést Svájcba és Belgiumba.